top of page

Mijn basis en visie

MIJN VISIE

Verdieping - Inzicht -Groei

Ik geloof in groei, in jezelf en in je levensloop. Ik geloof in talenten en die inzetten in jouw leven en in jouw 'zijn'. Ik geloof in de dingen doen waar jij goed in bent en die je leuk vindt en ik weet dat het soms lastig is om daar zelf te komen. Soms kan een beetje hulp je net die steun of dat duwtje geven waardoor je in beweging komt, waardoor wat niet mogelijk of erg moeilijk leek, plotseling 'kan zijn'.

Ik geloof dat wij allemaal kunnen zijn wie wij willen zijn, ook al zijn wij niet altijd die persoon geweest. Groeien naar wie jij bent en wilt zijn - ik vind het een mooi en zeer waardevol proces waar ik mensen graag in begeleid. 

Vierluik website v2.jpg

Mijn basis

DSC_6695.jpg

Van oorsprong ben ik Cultureel Antropoloog. Ik heb mijn afstudeeronderzoek in het Arctisch gebied van Canada uitgevoerd waarvoor ik drie maanden in een dorpje ver boven de poolcirkel bij verschillende Inuit in huis woonde. Voor mij was het een magische ervaring, een droom die uitkwam. Weer terug in Nederland ging ik tijdens het schrijven van mijn scriptie werken bij het Centraal Administratiekantoor (CAK) in Den Haag. Daar heb ik de afgelopen twaalf jaar allerlei functies bekleed. Ik begon in het klantcontactcentrum aan de telefoon en eindigde als Business Consultant en Coach. 

 

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het begeleiden van mensen en heb ik ontdekt dat daar mijn passie en talent ligt. Ik heb in coachingstrajecten diverse mensen kunnen helpen bij het verkrijgen van belangrijke inzichten en het vinden van hun eigen oplossingen. Ik heb dan ook besloten om mij in het vervolg geheel te richten op het begeleiden van mensen en mijn eigen praktijk op te zetten.

In 2018 rondde ik het eerste jaar af van de opleiding tot Energetisch therapeut aan de TranceArt Academie in Den Haag. In dat jaar startte ik ook de training Coaching on the Job bij de Baak in Driebergen en begon ik officieel met coachen. In maart 2020 heb ik de eenjarige opleiding Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak in Driebergen afgerond. Ik ben hiermee gecertificeerd life coach.

 

Ik handel volgens de Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisoren van de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO).

Voor tarieven klik hier
bottom of page