top of page

Doelgerichte life coach in Den Haag

Loop je vast op bepaalde vlakken in je leven? Als doelgerichte life coach in Den Haag begeleid ik je graag om het contact met jezelf te herstellen. Hierdoor ga je jezelf weer zien zoals je bent, met al je mogelijkheden en kwaliteiten. Ik geloof in jouw talenten, in jouw groei en levensloop. Het is soms lastig om er achter te komen wat precies de dingen zijn waar je goed in bent en die je leuk vindt. Door net dat steuntje in de rug te krijgen, wordt je weer in beweging gebracht. Acties of veranderingen die eerst niet mogelijk leken of moeilijk waren, blijken ineens makkelijker dan je dacht. Groeien naar wie je bent en wie je wilt zijn: dat is het doel wat we samen gaan bereiken wanneer je kiest voor coaching in Den Haag. Wil je met mij kennismaken? Bel dan naar 06 33886254 of stuur een mail naar info@dierckscoaching.com.

life coach Den Haag | DIERCKS begeleidin

Werkwijze life coach in Den Haag

Benieuwd wat mijn werkwijze is als life coach in Den Haag? Ik leg je graag uit hoe ik te werk ga een ben te allen tijde beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik mij altijd aanpas aan jou en wat je nodig hebt. In de begeleiding maak ik vervolgens gebruik van een verscheidenheid aan methoden en technieken. Voor velen is het al enorm belangrijk en krachtig om zonder oordeel en liefdevol gehoord en gezien te worden. Ik geef in de sessies terug wat ik bij jou waarneem en ga daarbij geen moeilijke of gevoelige onderwerpen uit de weg. Daarin zit namelijk juist jouw ontwikkelingspotentieel, en op dat gebied kunnen eventuele trauma’s geheeld worden. Wil je meer weten over hoe ik te werk ga als life coach in Den Haag? Vul het contactformulier in en ik geef je zo snel mogelijk een terugkoppeling!

Wandelcoach in Den Haag

Wist je dat ik naast life coach in Den Haag ook wandelcoaching in Den Haag aanbied? Zo kunnen we een stuk op het strand of in de duinen gaan wandelen en ondertussen tot nieuwe inzichten komen. Andere technieken die ik met regelmaat toepas zijn delenwerk, voice dialogue en innerlijk kind werk. Verder kan ik putten uit een breed arsenaal aan kennis vanuit mijn opleiding tot life coach en energetisch werker. Uiteraard pas ik de technieken en methodes die ik gebruik aan op waar jij behoefte aan hebt. Weet je van tevoren al dat een specifieke techniek je verder gaat helpen? Geef het gerust aan. Wil je begeleid worden op een doelgerichte manier met een focus op je kwaliteiten en talenten? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan!

life coach Den Haag _ DIERCKS begeleidin
bottom of page