top of page

Doelgerichte coaching in Den Haag

Loop je ergens tegenaan waar je mee zit en waar je niet uitkomt? Door middel van doelgerichte coaching in Den Haag begeleid ik jou bij het vinden van een oplossing of tot het komen van jouw eigen inzichten. Dit doe ik door verdiepende vragen te stellen of mijn waarnemingen aan jou terug te geven. Ik geloof er in dat jij de antwoorden al in je hebt en ik kan je helpen die te vinden. In veel gevallen kan een beetje hulp je net die steun of dat duwtje in de rug geven waardoor je in beweging komt. Daardoor zijn dingen die eerst niet mogelijk leken of moeilijk waren, plotseling toch mogelijk. Ik geloof dat wij allemaal kunnen zijn wie we willen zijn, ook al moet je daarvoor allerlei obstakels overwinnen. Groeien naar wie jij bent en wilt zijn - ik vind het een mooi en zeer waardevol proces waar ik mensen graag in begeleid. Bel naar 06-33886254 om te bespreken wat ik voor je kan betekenen op het gebied van coaching in Den Haag.

Coaching Den Haag _ DIERCKS begeleiding

Doelgerichte coaching in Den Haag met verschillende technieken

Wil je een carrièreswitch maken, een onderneming opzetten of een trauma helen? Als doelgerichte life coach in Den Haag richt ik mij op de kwaliteiten en talenten van de mensen die ik begeleid. Deze vormen het uitgangspunt in de coaching. Bij het geven van coaching in Den Haag gebruik ik verschillende methodes en technieken, want iedereen is anders. Wat heb jij nodig? Waar wil jij graag ondersteuning bij? Op basis van jouw antwoorden op deze vragen bekijk ik welke technieken jou het beste verder helpen. Ik zet oefeningen in, tijdens en buiten de sessies, en geef ook wandelcoaching in Den Haag. Het uitgangspunt is dus altijd jouw behoeftes en daar pas ik mijn coaching op aan. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact op door te bellen naar 06-33886254 of stuur een mail naar info@dierckscoaching.com.

Coaching sessies in Den Haag

Tijdens het geven van coaching in Den Haag heb ik al verschillende cliënten kunnen helpen bij het verkrijgen van belangrijke inzichten en het vinden van hun eigen oplossingen. Ik kan hierbij putten uit mijn uitgebreide kennis en ervaring, die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding tot life coach en energetisch werker. Ook heb ik veel geleerd van de therapie en coaching die ik zelf in het verleden heb gevolgd. Ben je op zoek naar meer verdieping, inzicht en groei? Ik begeleid jou graag om weer in contact te komen met jezelf. Vul het contactformulier in met je vraag en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Coaching Den Haag _ DIERCKS begeleiding
bottom of page