top of page

Wandelcoaching in Den Haag voor inzicht en groei

Al wandelend in de natuur tot nieuwe inzichten komen? Dat kan met mijn wandelcoaching in Den Haag op een locatie naar keuze. Wil je op het strand afspreken en langs de kustlijn wandelen, of wil je een mooie wandeling maken door de duinen? De keuze is aan jou! De beweging en blootstelling aan de elementen van de natuur zorgen voor een bijzondere dynamiek. Veel mensen ervaren door in de natuur te zijn een golf van innerlijke rust over zich komen. Hierdoor kom je makkelijker bij je onbewuste en wie je eigenlijk bent. Ook word je je bewust van de omgeving om je heen en werkt de natuur als een soort spiegel voor je gedachtes. Tijdens het wandelen begeleid ik jou bij het vinden van jouw eigen oplossingen of tot het komen van heldere inzichten. Wil je meer weten over wat mijn wandelcoaching in Den Haag inhoudt? Vul het contactformulier in met je gegevens en ik geef je zo snel mogelijk een terugkoppeling!

Wandelcoaching Den Haag | DIERCKS begele

Wandelcoaching in Den Haag in een gecombineerd traject

Wist je dat ik naast wandelcoaching in Den Haag ook reguliere coaching geef als life coach in Den Haag? Ik kies ervoor om mij niet te specialiseren in een bepaalde vorm van coaching. Zo heb ik op allerlei vlakken werk- en levenservaring opgedaan en kan ik mede hierdoor cliënten met veel verschillende soorten coachvragen helpen. Dit kunnen vragen zijn die op het privé vlak liggen, maar ook werkgerelateerde vragen. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Ik geloof dat uiteindelijk alles met elkaar in verbinding staat, want het heeft immers altijd met jou als mens te maken. Bij het vormgeven van een traject kijk ik daarom altijd naar jouw behoeftes. Wil je wandelcoaching in Den Haag combineren met coaching in Den Haag in mijn eigen praktijk? Dat kan zeker! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching in Den Haag brengt je in contact met jezelf

Bij mijn wandelcoaching in Den Haag is het doel om weer in contact te komen met jezelf. Hierbij kan de natuur je goed ondersteunen. Door in de natuur te zijn beoefen je namelijk een stukje mindfulness, waardoor je je bewust wordt van alles om je heen. Dit zorgt er ook voor dat je je bewuster wordt van je gedachten en gevoelens. Ik help je bij het hervinden van jezelf en bij het worden van de persoon die je diep vanbinnen wilt zijn. Door dichter bij jezelf te komen kun je vervolgens het leven gaan leiden dat jij voor ogen hebt. Wil je ervaren wat wandelcoaching in Den Haag voor jou kan betekenen? Bel dan naar 06 33886254 of stuur een mail naar info@dierckscoaching.com.

mountains-190055_1280.jpg
bottom of page